Adverteren op C4B

maakt duurzame alternatieven zichtbaar.
Voor een levensstijl bestaande uit keuzes die
het welzijn van mens, dier en natuur op één zet.

Jouw ‘Choice4Better’ in de spotlights!

Choice4Better is dé plek voor bedrijven, organisaties en initiatieven om hun duurzame producten en services onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse consument met een duurzame levensstijl.

De beste advertentie plek op Choice4Better.nl is als geotag in de header sectie:

Andere mogelijkheden

Choice4Better.nl biedt ook andere adverteermogelijkheden aan, bijvoorbeeld middels verschillende formaten banners op de website. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u een op maat campagne verzorgen.

Meer weten over hoe uw product of dienst op de website van Choice4Better.nl gezet kan worden? Mail ons via hallo@choice4better.nl of het formulier op de site en vraag naar de actuele advertentiemogelijkheden.

Doelgroep

Wij richten ons voornamelijk op de Nederlandse consument die willen bijdragen aan de oplossingen voor de uitdagingen die wij samen hebben en hun levensstijl daarvoor willen aanpassen. Deze consument wilt graag andere consumptieve keuzes maken waar het welzijn van mens, dier & natuur aan ten grondslag liggen.

Aangezien wij duurzame alternatieven voor iedereen toegankelijk willen maken hebben wij de EcoSociale kaart zo toegankelijk als mogelijk geprobeerd te maken. Wij sluiten niemand uit want iedereen heeft de “kracht van het kiezen” om zijn/haar levensstijl te verduurzamen.

Hoe werkt het?

De redactie beoordeelt of uw organisatie en/of diens activiteiten passen bij de doelstellingen van Choice4Better. Dat is toegankelijk maken van een duurzame levensstijl voor de Nederlandse consument.

Uw bijdrage aan het planten van bomen in Nicaragua.

De inkomsten die wij genereren uit advertenties worden allereerst ter beschikking gesteld om de kosten van het platform Choice4Better te dekken. Als alle kosten gedekt zijn worden de overige gelden gedoneerd aan het klimaatbos van de Fundación DIA in León, Nicaragua. Voor meer informatie, klik hier.

Hoeveel geld er naar het klimaatbos van de Fundación DIA gaat hangt af van de inkomsten die wij maandelijks genereren uit advertenties. Aangezien dat kan variëren, willen in ieder geval over één ding duidelijk zijn. Eerst worden de kosten van Choice4Better gedekt. Winst dat voortkomt uit advertenties gaat richting de aanplant van bomen in Nicaragua!

Linkvermelding

Choice4Better krijgt geregeld verzoeken voor affiliate links met Choice4Better.nl. Wij kiezen bewust om alleen samenwerkingen aan te gaan die de inhoud van Choice4Better versterken en/of helpen een duurzame levensstijl toegankelijk te maken.

Statistieken

Aangezien Choice4Better recentelijk (februari 2020) is opgericht zijn er nog geen statistieken van aantallen bezoekers, maar wij proberen dit z.s.m. te updaten.

Gezien de uitdagingen die wij samen in Nederland hebben lijkt de verduurzaming van onze levensstijl onvermijdelijk. Onderzoek (bron) toont aan dat steeds meer Nederlanders uit alle leeftijdsgroepen zich hiervan bewust zijn en bereid zijn hun levensstijl aan te passen; alleen vaak weten zij niet hoe.

Met behulp van de EcoSociale kaart biedt Choice4Better hiervoor de oplossing door duurzame alternatieven voor de keuzes die de Nederlandse consument in het dagelijks leven maakt zichtbaar te maken in hun omgeving. Dit neemt het gevoel van machteloosheid weg. De keuzes voor een betere toekomst worden aan het gepresenteerd.

Hierdoor verwachten wij dat het aantal bezoekers van de EcoSociale kaart gestaag zal toenemen naarmate er meer naamsbekendheid is. Het hoge utiliteitsgehalte, het gemeenschapsgevoel en de laagdrempeligheid van gebruik zal aan deze toename bijdragen.

Meer informatie

kunt opvragen via het contactformulier of via hallo@choice4better.nl.

Heb Jij Een Vraag Of Feedback Over 'Choice4Better'?